@mollys place

tjeeeenare gubbs!
sitter hemma i mollys mini säng med finhampus och molly på golvet som inte får plats och försöker övertala henne om vem hon menar på inlägget hon gjorde på min blogg här nedanför om ni använder era smarta hjärnor och scrollar ner nån bit!
men vi ska ut och luffa i mkg snart och leva livet fullt ut jaoo.
men ni får ha det G sup o le!
kysshej!

gammal bild men det ser ut som att molly ska döda mig eller något :D


baby, jag tror jag är kär

rubriken säger la de mesta.
kyssar / molly



21.56

CHACHA
hahaha kul att molly lägger in typ stenålders bilder på mig på bloggen :(
anywaaaaay, så lever jag och skulle bara säga att jag har sommarlov nu :D sjukt gött, åker till spanien nästa tisdag med fast kommer sakna mina gossebäbisar här i sverige dock.
hemma hos min finaste hampus nu och ska sova här men vi hörs imooooon för har inget mer att säga hihi.
kyssar!


gossebossebebis

tjaaatjaaa alla evelinas läsare :D
sitter i min stora feta säng och kollar på heroes med min lillasyster & har gjort de ända sen typ 7 idag, HAHAH inget liv :D
men har även varit och shoppat lite nödvändigt idag också , men nu känner jag att ni typ bara, ööh careface på de lixom , så ska inte blogga mer nu utan ska fortsätta kolla heroes :D
kyssar / molly
hoppas de är okej att jag bloggar här igen (a)

saknar min gossebossebebis gryyymt mycket!:(

AHOPP

verkar ju inte hända så mycket ikväll heller ju, fullt öööös. nä men det här va ju kul, ska iallafall gå och möta tobbe med hampus nu sen rulla vidare i livet, ha det gött :D

arg kille

sitter brevid hampus som verkligen går in för spelet och blir as förbannad efter att ha kört på en spikmatta typ 10 gånger, as kul att sitta brevid och höra hur förbannad han blir för ett spel, killar & spel asså, hahah söt :D

chillar på livet

sitter hemma hos hampus nu och bara chillar på livet.
jag läser massa bloggar medans han spelar need for speed eller nått, sjukt sociala haha, igårkväll softa vi bara själva hos han vilket va sjukt mysigt för det behövdes faktiskt, va sjukt otaggad på att dra ut då med vilket jag är sjukt taggad på nu så hoppas det händer någoooooooot.
men nu ska jag dra och va social mot den lilla killen brevid mig, hihi pusshej!

fuck my life

stått och lockat håret nu i 2 timmar för jag hade inget bättre liv än så, sen när jag äntligen är klar och ska gå och möta hampus ser jag att det regnar ute, fuck my life säger jag bara. nu kommer håret fucka helt juuuu, åhhh.
men nu måste jag gå och möta honom.
kyss sötnos!

här är resultatet iallafall:

IT'S FRIDAY BITCHES

sovit hos älsklingen inatt men åkte rätt tidigt imorse för skulle till umo. men nu är jag hemma iallafall för orkade inte gå till skolan för mår inte så jätte bra. vet att jag har varit rätt dålig på att uppdatera dom senaste dagarna men har inte varit hemma hehehe.
äntligen heeeeeeelg så nu taggar vi fullt ös medvetslös ikväll.
ha det gött grabbs!

hade flätor i håret för några dagarsen förresten har jag glömt att visa, den enda bilden jag har på dom är från när tord smygfota mig när jag åt pizza, man ser dom knappt dock men aa det får duga!


svar på tal

- jovisst, ska försöka hinna med det så snart som möjligt. Tack!

känner mig populär

av tord, truls och nån jäääävel till
/evelina

sjuuuuk

tjena mittenbena!
ligger hemma i min sköna lilla sängen och lyssnar på musik och laddar ner filmer och bara myser.
anledningen till de är att jag har gått och blivit sjuk -.-
så får se om jag går till skolan något mer den här veckan, men de måste jag eftersom evelina lämnar mig här i sverige och åker till spanien den 7 juni och är borta i nästan 1 månad :o inte okej asso! vet inte riktigt hur jag ska klara mig i nästan 1 månad utan att prata eller se evelina :( men jag får la försöka hitta på något annat att göra de ändå.
men jag kan ju passa på att säga att jag älskar evelina mer än något annat och jag vill aldrig förlora henne , hon är allt för mig!
men ska kolla film nu , så ni får ha de superduper braaa nu , kysssar ! / molly
förresten hoppas de är okej att jag bloggar här evelina (a)


jag älskar dig gumman!

spanien

känns sjukt att om mindre än två veckor åker jag till spanien så får sommarlov lite tidigare, ska bli sjukt soft! fast kommer sakna alla underbara vänner och speciellt världens finaste hampus, bara tanken på hur mycket jag kommer sakna honom gör ont redan, är borta i hela 3 veckor.. men lär ju vara fett brun när jag kommer hem iallafall, åhhhh längtar!
men nu är det såhär dåva att jag somnar när som helst och vill helst inte försova mig idag igen så nu ska jag sovaaaa, godnatt folket!
saknar ♥

PUSS

sitter här med ingen mindre än jessica sötnöt aronsson.
hon kom och våldgästa mig på min skola, så drog vi till stan och bytte min tungpiercing från läkstav till en kortare så köpte jag en ny & rosa pärla på uvx så nu är den finfinfinfiiiiiiin. köpte jeansen sen också men nu vet jag att ni carefacar allt dehär fast skulle bara säga en sista sak till, att vi ska gå och möta hampus sötnosen vid bussen nu så ni får ha det GÖTT.
seeyaaaa
bjussar på en egopict också hehehe, snygg b-rud.


rubrik

shofräs!
ligger här i min dunder stora säng med bus mus molly och väntar på min pizzzza:D
fast nu drog evelina iväg så nu bloggar la jag ist :)
idag har vi inte gjort ett skit.. va lite i kungälv sen åkte vi hem till mig och kollade lite på justin bieber filmen , och jag åt sen drog vi vidare till evelina & nu sitter vi här ovh äter pizza  fett gottt :d
men ni får ha de braa så får vi se ifall jag eller evelina bloggar mer idag:d
kysssar ! / molly och evelina

HAHAH sööööt

LÖRDAG

sitter här i min ensamhet och chillar hos hampus medans han duschar, va precis ute och träffa lite folk och nu taggar vi för en riktig röjkväll, fast dock händer det inte ett skit så blir nog inte så mycket fullt ös medvetslös ikväll tyvärr, men har lovat att mysa & ta det lugnt med älsklingenlille ikväll så det är väl min plan för kvällen hehehehe.
men ni får ha det så gött grabbar&tjejor så hörs vi om jag överlever natten för "jorden ska ju gå under".
KYSS OCH SMEK

@ SÄNGEN

kom precis hem från liseberg, va där heladan med soft folk och träffat sjukt många fler! har iallafall varit sjukt kul och skulle åkt den där atmosfear egentligen men va 1 timmes kö så banga, haha. men har varit sjukt kul iallafall och på bussen hem, asså herregud har nog aldrig suttit på en fullare buss, alla kriga typ för att komma på och va fullknökat verkligen.
men what ever, älsklingen sover här inatt så ska mysa med honom nu, fast han har somnat.. haha aja sen blir det stan imon iallafall!
ha det!

FUCK SPOTIFY

fuckar spotify lika mycket som jag fuckar aina.
hatar den nya spotify, har lyssnat slut på typ alla mina bra låtar nu och har knappt några timmar kvar, men vemfan orkar betala för att lyssna på fucking musik? nä fuck this shit nu ska jag sova
godnatt
älskar mina ainafuckers-brorsor från förorts betongen ♥

BECAUSE OF YOU

tjenixen!
nu är det iallafall evelina som bloggar, molly har typ tagit över min blogg har jag märkt och bloggar åt mig, men rätt bra ändå för då slipper jag göra det för har aldrig tid (a) men nu gör jag det iallafall men har inte så mycket att säga direkt.. ehh
HELG IMON! fan va gött, fast dock dör vi ju alla på lördag för världen ska gå under, så får väl köra all in och fullt ös medvetslös imon då eftersom det är sista kvällen i mitt liv, fast nä. vi kommer inte dö, hoppas jag inte iallafall :D
men nu har jag inte tid för er mer tyvärr, vi hörs när vi hörs.
HA DET GÖTT KYSSAR


helllllo :D

hej alla , molly här igen :D
eftersom evelina aldrig bloggar längre typ , så tänkte jag blogga lite åt henne så de inte blir allt för tråkigt (a) HAHAH.
men aa, efter skolan funderar vi på att dra till underbara tjörn och bara softa järnet där med lite underbart folk!
aaa , de va la allt jag hade att säga nu,
men ni får ha en underbar torsdag , ni som nu läser evelinas blogg :D
kyssar !

här är en härlig bild på mig från 7:an :D


Tjena !

Hejhejhejhejhej , molly här :D
Sitter här med evelinaboi och försöker plugga lite till hemkunskapsprovet som jag och evelin har imon -.-
men de går dock inte så bra menmen :D
Jajajaja , nu ska jag fortsätta plugga med evellina så ni får ha de braaaa :D
Kyssar !
Och här har ni en fin bild på mig


chachaaaaaaaaaaaa

tjenis!
sitter här i sängen med molly dåvaaaa och ska snart äta dåvaaaa, sluta 12 idag dåvaaaa, fett nice dåvaaaaa.
ska snart träffa jessica och hampus dåvaaaa och softa dåvaaaaa, fett nice dåvaaaaaa.
det va allt vi ville dåvaaaaa
här får ni en fett nice bild på oss två dåvaaaa
KYSSHEJ FRÅN EN SNYGG TJEJ ( egentligen två ) / MOLLIUS OCH EVELINUS
det här är molly:
och det här är jag! : (fast det visste ni redan hehehehe)

WHAT ARE WORDS

hampus alfredsson
finast på denna jord, älskar dig obeskrivligt mycket ♥

FEST I HELA HUSET

tjenixen!
går lite segt det där med bloggningen men jag jobbar på det!
anyway så softar jag just nu med jessica aronsson at my place.
vi ska om nån timme dra ut till underbara tjörn och träffa grabbarna grus robin och hampus och softa runt i betongen tills vi vet vart vi ska ikväll.
feting nice -jajamen!
kysssssar ♥

älska, glömma & förlåta

vänner är det finaste man kan ha, äkta vänner som alltid finns där när man behöver dom och man kan lita på till 110% och verkligen prata om allt med när saker känns skit, utan dom nu vet jag inte vad jag hade gjort.


FUCKIN' PERFECT

har sett klart nästan alla scarymovie filmerna snart och ätit typ 8 glassar till frukost, men det är faktiskt okej när man är sjuk (a) tror och hoppas jag pallar gå till skolan imon iallafall för det svider lite med att få ännu mer frånvaro än jag redan har nu när skolan ändå snart är slut och jag måste hinna jobba upp mina betyg i tre ämnen innan sommaren, slutar trotsallt en vecka tidigare också för jag ska till spanien..
jaja nog om skolsnacket, lägger upp bloggens första och enkla outfit iallafall, hade det igår men what ever tror inte tjocktröja och shorts är så mycket att se direkt som jag har nu, hehehe.

CHILLIPILL

tjenare grabbs!
luffat i min säng hela fucking dan men tröttna tillslut så dissade sängen och drog ända ut till tjörn senare och träffade mysiga hampusen och några andra geeks som tord, dunda och oliver. nu är jag hemma iallafall om ni bryr eeeer, har typ sämst ideér på va jag ska blogga om, känner att min blogg är lite torr just nu fast har ju bara gjort två inlägg hitills hehehe, okej tre. men what ever nu ska jag rulla vidare!
ha det götttt

saknar gangsterbrudaaaaarna :(

LIVE YOUR LIFE

hej!
tänkte bara berätta att jag rullar på som vanligt och hoppas ni gör desamma, ingen skola för mig idag utan ligger hemma i pojkvännens stora & gossiga tröja med halsfluss & öroninflammation istället och knarkar halstabletter. Det går bra nu!
kysssar

finast på denna jord ♥

BÖRJAR OM

haaaallå!
nu har alla tjatat att jag ska börja blogga igen överdrivet länge så jag fick rycket imorse nu när jag ändå är hemma och är sjuk att starta ny blogg, har ändå inget bättre för mig så varför inte! anyway så har jag fixat i ordning den lite iallafall men det enda som fattas är en snygg header, haha den jag har nu är bara tillfällig och ser förjävlig ut men ni får stå ut!
för er som inte vet hur jag ser ut så är det här jag, bra å veta!

RSS 2.0